Virgin Hyperloop udgiver ny video

Jack Guy, CNN • Opdateret 26. august 2021

(CNN) - Virgin Hyperloop har udgivet en ny konceptvideo, der viser dens planer for et transportsystem, som det siger, vil tillade passagerer at rejse i en pod i et nær-vakuumrør og nå hastigheder på op til 1000 km/t.

Virksomheden hævder, at systemet vil "sætte standarden for det 21. århundredes rejser" og tillade folk at rejse mellem byer inden for få minutter.

Designet indeholder en række passagerkapsler inde i et rør, hvor et næsten vakuummiljø opretholdes, ifølge videoen, der blev offentliggjort mandag på Twitter.

Ved næsten at eliminere aerodynamisk træk kan de batteridrevne pods nå hastigheder på op til 670 mph, mens de bruger lidt strøm, ifølge virksomheden.


I stedet for at være fysisk forbundet som togvogne, vil vognene rejse i konvojer, hvilket betyder, at de kan tage til forskellige destinationer, forklares det.

Pods kan skilles fra konvojen på samme måde som en bil, der forlader en motorvej på en frakørsel, og systemet vil ifølge videoen være i stand til at transportere "titusindvis af passagerer i timen, pr. retning".

 

Selskabet gennemførte sin første test med passagerer i november sidste år. Det havde tidligere udført mere end 400 ubesatte tests, ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden på det tidspunkt.Se video her: