Zeleros får ny støtte til udviklingen af ​​
et skalerbart Hyperloop-system


ACCIONA, CAF og EIT InnoEnergy slutter sig til holdet af mere end 180 fagfolk og 50 organisationer, der gør skabelsen af ​​Zeleros' Hyperloop-system til en realitet.

Zeleros – det europæiske selskab med base i Valencia, Spanien, som er ved at udvikle et skalerbart hyperloop- system – har annonceret støtte fra tre nøgleaktører, der vil fremskynde udviklingen af ​​dets banebrydende transportsystem, der er indstillet til at køre på 1.000 km og udsende nul direkte emissioner : ACCIONA, CAF og EIT InnoEnergy.


ACCIONA, en førende global virksomhed inden for udvikling af bæredygtige infrastrukturer, leder denne nye investeringsrunde fra det valencianske selskab, der bidrager med sin omfattende erfaring og tekniske viden inden for konstruktion af højhastighedstransportlinjer, efter at have udført projekter af denne type i Spanien, Italien og Norge, hvor man i øjeblikket bygger de længste jernbanetunneler i Norden som en del af Follobaneprojektet.


"Dette  Hyperloop-initiativ er i overensstemmelse med konceptet om bæredygtig mobilitet, som vi prioriterer hos ACCIONA, og af denne grund har vi besluttet at støtte det.
Jeg tror på, at vores knowhow, sammen med vores omfattende erfaring fra virksomheden inden for jernbanetransport, vil bringe stor merværdi til dette projekt”, sagde Telmo Pérez Luaces, innovationsdirektør i ACCIONAs infrastrukturdivision.


CAF Group er en af ​​de internationale pejlemærker i design og implementering af omfattende mobilitetssystemer og transitløsninger. Med en historie på mere end 100 år har det udviklet vigtige projekter i adskillige lande på de fem kontinenter. Leire Aguirre, der arbejder i Corporate Development and New Businesses-området i CAF Group, sagde: "Som eksperter i rullende materiel, fra CAF, vil vi bidrage med al vores erfaring til designet af en robust kapsel, der vil reducere emissioner og infrastrukturomkostninger og garantere sikker og effektiv drift."


EIT InnoEnergy, den førende motor for bæredygtig energi og en promotor af projekter som European Battery Alliance, vil i dette tilfælde støtte Zeleros i at realisere Hyperloop i Europa.


Josep Miquel Torregrosa, EIT InnoEnergy Iberia Business Creation Director, sagde: "Hos Innoenergy tror vi fuldt og fast på potentialet i Zeleros-teknologien til at forbinde verden på få minutter og på en bæredygtig måde, og vi vil støtte skabelsen af ​​en robust økosystem på europæisk plan."


De tre partnere leverer viden inden for nøgleområder i udviklingen af ​Hyperloop; infrastruktur, køretøj og rammerne for industriel udvikling på europæisk niveau. Dermed slutter de sig til holdet af mere end 180 fagfolk og 50 organisationer, der gør skabelsen af ​​Zeleros' Hyperloop-system til en realitet.


David Pistoni, CEO og medstifter af Zeleros , sagde: "For Zeleros er det en ære at have industrielle partnere på niveau med ACCIONA, CAF og EIT InnoEnergy for at gøre dette bæredygtige projekt til en realitet. Vi ønsker at udvide grænser for bæredygtig mobilitet og gøre den hurtigere og sikker. Vi fortsætter med at gøre støt fremskridt for at opnå dette."